I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, April 1, 2010

Semangat Baru Semester 2..

Salam ukhuwwah buat sahabat2... menjengah lagi blog sendiri dan rakan2 ..biasanya setakat tgk sebarang perkembangan yang berlaku dlm kohot 2 ni je dlm blog myclassyik. blog sendiri pun jarang2 tgk apatah lagi blog rakan2.. tp ok dah ada blog ni. xde la rasa ketinggalan sangat. berterima kasih sangat pada en. nan walaupun en.nan x baca dah apa yg ada dlm blog ni..
Banyak ilmu yg boleh dapat dr blog kebanyakan blogger. apatah lagi aku suka membaca sebenarnya, tambahan plk benda2 yg cepat dlm blog ni, tp x tahannya, sakit mata ngadap laptop lama2. itu yg jadi jarang2 mengadap blog, lebih prefer buku.
Walau apapun bahan bacaannya, stat esok, bermula lah episod baru semester 2 kohot 2,cabaran lagi.. berdepan dengan masa mengajar dan masa belajar memang menguji. Tp kene kuatkan semangat, lebih2 lagi dlm situasi ibubapa pelajar meletakkan harapan yang terlalu tinggi untuk anak mereka.
Tp kursus dip pendidikan ni adalah untuk memantapkan ilmu pendidikan utk mengajar anak2 mereka jugak.. tp jarang2 orang menghargai perngorbanan org lain.
berbalik kepada motif asal. pengajian bermula esok akan berakhir hujung tahun ini untuk sesi kuliah. dan awal tahun depan akan bermulalah sesi praktikum 4 bln.
em.. mujur jugak diberi jadual penuh sepanjang tahun. dapat la buat perancangan gapo2, family gathering ko.. lama dah x bercuti nih.. bercuti luar klantan la.. jadual diberi siap dgn subjek dan tarikh setiap kuliah. mujur lah...
so, diharap aku mampu dan akan terus kuat semangat menghadapi cabaran2 pengajian selepas ni dengan assignment2 nye.. begitu juga harapan yg sama terhadap sahabat2 yg lain. so..

SELAMAT BELAJAR KEMBALI!!!!

4 comments:

alFaqir said...

salam.tcher,smoga terus tabah dan sukses!

Nurul Adilah Che Cob 202131 said...

tq..tq..

Faiq Roslan Al Malizi said...

salam...lawatilah blog ana semoga dapt bertemu tahn hdapan di mtst...

loyal lemon said...

alllammak,kenapa templates kita serupa???

alaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
kita tak copy paste,kan?

uuu,i love this one very much.lol!teacher,jangan segan eh?hee...