I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, March 3, 2010

A Whale Giving Birth

Actually, mula2 terdetik nak cari video ni sebab seorang dari ramai2 student yang bertanya,ikan paus dikelaskan dalam kumpulan haiwan apa? i jawab mamalia,then mcmmana ikan paus beranak? oopss... how ya...?? x pernah terlintas lak dalam kepala ni nak tahu mcm mana ikan paus ni beranak, dengan jujurnya, i jawab let me check first.. pastu i pun balik la,search.. bertemu la jawapannya... begitu rupanya... hebatnya ciptaan Allah, menciptakan sesuatu dengan keunikan yang tersendiri. tak pernah terlintas begitu rupanya kelahiran seekor anak ikan paus.. kelahiran dan kewujudan seorang yang bergelar manusia? i'm sure lebih hebat lagi daripada ni.. TAPI... kenapa ikan paus je yg beranak? kenapa ikan lain bertelur? sebab ikan paus besar, ikan lain kecik ke? heemmm.... kene cari lagik la ni... TENGOK BETUL2......

video

No comments: